Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ή αλλιώς ΑΙΣΧΟΣ !

Γράφει ο Γιώργος Ηλ. Κέππας
     Πάνε δυο μήνες τώρα που αποκαταστάθηκε βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης του  Βαμβακοφύτου, στο κεντρικότερο δρόμο του χωριού,  αλλά ως συνήθως η δουλειά έμεινε ημιτελής, δηλαδή μισοτελειωμένη, όπως και σε πολλά άλλα έργα.
     Πριν χρόνια πολλά η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων έμεινε γιαπί. Τμήμα πεζοδρομίου κεντρικού δρόμου πριν από 2-3 χρόνια εγκαταλείφτηκε με στοίβες πλακάκια που λίγα-λίγα  έκαναν φτερά, κοινώς εκλάπησαν.

Αποχωρητήριο στα κοιμητήρια έμεινε σκελετός για να ταιριάζει με το περιβάλλον. Εκ των υστέρων -φαίνεται- αντελήφθησαν, πως δεν χρειάζονται οι νεκροί απόπατο !(Μακάβριο έ !).
     Εκεί όμως που πάμε για ρεκόρ ημιτελών έργων είναι στις αποκαταστάσεις βλαβών του δικτύου ύδρευσης. Αφού αλλάξουν το σπασμένο σωλήνα, σκεπάζουν στα γρήγορα το λάκκο που άνοιξαν, βάζουν ένα εμπόδιο για προφύλαξη, όπως στη φωτογραφία δύο κάδους και όπου φύγει-φύγει ! Και κύριος οίδε, πότε θα ξανάρθουν  να τελειώσουν τη δουλειά. Επίσης, απέναντι στον ίδιο δρόμο(η άλλη φωτογραφία) άλλος ένας λάκκος «χάσκει» και προκαλεί για  ατύχημα. Γιατί βρε παιδιά; Γιατί κάνετε αγγαρεία; Δεν πληρώνεστε; Γιατί τόση αδιαφορία;

     Λοιπόν, λίγη πίσσα, λίγο τσιμέντο όλο και θα βρείτε. Δεν πιστεύω να είναι τόσο εξαθλιωμένος οικονομικά ο Δήμος.  Τι περιμένετε, να τσακιστεί κάνα αυτοκίνητο, για να ευαισθητοποιηθεί κάποιος αρμόδιος!
     Λέτε να περιμένουν κάποιο δυστύχημα να γίνει; Δεν το πιστεύουμε. Τότε τι συμβαίνει. Μάλλον οι «ανευθυνοϋπεύθυνοι» ζουν στον «κόσμο»  τους και όταν έλθει το κακό, θα ψάχνουν να ρίχνουν  ο ένας στον άλλον την ευθύνη.
     Έλεος κ. Δήμαρχε ! Γιατί δεν κάνεις  καμιά βόλτα στο Βαμβακόφυτο; Φωνάζουμε, δεν ακούς;

     ΤΕΙΝΕ ΕΥΗΚΟΟΝ ΟΥΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ
     Πριν να είναι αργά.
(Το κείμενο δημοσιεύτηκε και στη εφημερίδα "Τύπος Σιντικής - Ηράκλειας" φύλλο 109/29.05.12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου